♥ pic, the real life & stylist

7004.

Dags för spel med älsklingen, varit lite överallt idag. Hade kameran med mig men tror ni det blev bilder.... nej :P
jag hade fullt upp med att hålla koll på buss.. så tog en bild, nu vad de är för konstig bild.. :P Och jag hittade en väldigt cool docka i farsta, skulle vilja ha hem den nästan :-)

7003

Life goes on, you know?

7002 - så jävla barnsligt

Nu börjar jag bli jävligt trött på allt barnsligt som händer just nu, vad är det för mening med att snacka skit när det inte ens stämmer alls? och om de stämde vad har då du med saken å göra, du som snackar skit om mig? Det är ju så jävla ute att snacka skit så det finns inte, det gjorde man väl typ på dagis eller hur var det nu egentligen med att växa upp och bli lite mera mogen, tror inte att denna person någonsin kommer bli det eftersom att du fortfarande snackar skit.
Skit snack om att jag skolkar - svar nej jag hoppade av.  varför ens bry sig? det är min framtid och inte din.
Att jag klär mig som man gjorde på lekis/dagis - öh aha så alla som använder tights/ jeans tights och en topp och kanske en cardigan använder/klär sig som man gjorde på dagis, bara så ni vet så tycker hon så om er med om ni klär er så.
Och mitt utseende, jaha? låt mig se ut som jag vill, tro mig du behöver inte titta på mig om du inte vill det, jag tvingar dig inte. Och det är lika mycket mitt problem detta och varför ens bry sig? fattar inte varför man ens sprider sånt här. Och jag tröttnar som sagt, detta var det sista jag behövde, jävla södertälje.. sjukt irreterrande. aja skit samma, stor är jag men jag kommer aldrig kunna bli jättesmal eftersom att jag är uppbyggd på så sätt att min kropp har blivit som den är, jag har förlorat 11 cm runt magen, jag är på väg ner. Vad mer begär du utav mig? Att jag ska få hjärtstopp och sen behöver du inte bry dig och inte jag heller? tro mig jag orkar inte med detta. Orkar inte. låt mig bara va.

7001

Varför kan jag inte ha en header, jag börjar bli ganska tokig på att det inte funkar, har prövat typ allt och jag vet inte.. hjälp snälla?!
Nu ska vi iallafall gå och lägga oss upp tidigt imorgon för jobb och skola. :)
så sov så gott så bloggar jag säkert imorgon när jag är i skolan eller på morgonen. Får se!

På väg hem.

Nu ska jag gå till tbanan för att åka hem, allt gick bra och nu har jag förlorat 11 cm runt magen totalt på en vecka. Känns jätte bra, men mer ska det bli.

@ akalla

Nu ligger jag här i Akalla på laser beauty ännu en gång..

home sweet home

Varit i skolan idag och haft en lektion, Mickis sminkade mig, gruden fick hon pröva på vilket är foundition, primer, conciler osv. Riktigt bra jobbat! Imorgon är de min tur att sminka henne, kommer gå lätt som en pannkaka :P

Tankar

Känns hopplöst, men ändå så rätt.





Rose


the love will not end.

För mycket som har hänt..
men jag älskar dig föralltid

Movie time

Nu har vi suttit och spelat ett bra tag, nu ska vi kolla på film :)
Mr Popper's Penguins Film

playing with my boffy.

Nu ska vi spela spela spela och kanske kolla någon film?

Pic


Hår uppsättning del 1

Denna läggning var nog väldigt lätt om man har tålamod för det. lol, vilket jag inte har. Men de gällade att ha så blöt hår som möjligt då blev det jätte bra till slut. Alla var väldigt duuktiga på denna lektion, bra jobbat!

tråkigt.

Lektionen börjar inom kort, men jag hade tråkigt så..

Väntar på lektionen..

Lektionen börjar 12:45 ingen aning om vad jag ska göra under den tiden, redan gått 1 och 30 minuter. Väntar på att mickis ska komma tillbaka från möte. Har frisör lektion, nu hur det ska gå får vi väl se, speciellt nu när jag är så jävla trött :(  Får sova på tåget efter skola eftersom att jag ska till kista och göra en sak, få en behandling. Ska bli roligt och se om de ger någe resultat på mig. Kommer nog hem sent i dag med, men det gör inte så mycket för då somnar jag bättre ikväll sen..
Jag har det lite kämpigt med att inte kunna vara med Daniel så mycket längre, även om vi bor under samma tak och dricker ur samma glas så känns det som att vi inte ens hinner säga hej till varandra nu för tiden, eller ja nu när jag börjat skolan ordentligt efter många om och men, men de ska nog gå jätte bra, de fixar sig hoppas ajg, så sergt när han jobbar kväll också och kommer hem så sent, plus att han är upptagen ihelgen, visst vi är ju med varandra men skulle helst bara vilja ligga i soffan och kolla på en film, men de är ju bara om jag får bestämma som de skulle bli så, haha!

2011-10-20

Märkte nyss att jag hade någonting i hårbotten, vafan är det? gör skit ont och kan knappt röra vid den punkten :s ser ut som en finne, ja! men de är det inte.. haha skumt.. får hoppas det går över.

renovering.

Dags att göra någonting åt denna blogg nu.
Renovering i några dagar. Så kanske inte så många inlägg på släpps.

Epic fail

Inne i stan och gör ingenting med Micke. Skit tråkigt! Jävla regn :P men vi ska iallafall till högdalen sen Huddinge o sen åker jag hem :-)

Det regnar bara mer och mer.

Det är så töntigt..
Står utanför Stadium och väntar på att Micke ska bli klar därinne. Han pröva massa hockey utrustning o kollade efter bandyknä skydd. Rök time för min del!

Hantverk - matriel

Skissar och drar streck idag, haha jag kom försent väldigt mycket, men de var för att jag "försov" mig men jag åkte iallafall dit. Duktigt av mig iallafall även om jag var skit trött. fortsätttning på lektionen börjar nu!

Fina mickis sitter och leker med mobilen.

time for tv and then sleep

Nu orkar jag inte vara uppe mera, ska lägga mig och kolla på tvn tills min älskling kommer hem och sedan får jag väl somna om igen antar jag. Ska upp tidigt imorgon så.

Veronica Maggio, this is the music..


If you want me, then love me for me.


Snövit

Krya på dig min tissemisse <3

rödluvan fast en människa


rödluvan hej!

Kommer bättre bild imorn. För trött för att fixa det nu, men aa dagen har varit as bra.. bilder lägger jag upp imorgon när jag kommer hem från skolan typ? :P

äventyrar inne i stan.

Sitter på bussen med Per för att åka och käka på maestro inne i stan. 
Varit hos honom sen jag slutade skolan idag, snövit ville gosa extra med mig för att hon var skadad.
Stackare..

the winter is here almost.


sleepy time

Dagen har varit lång, farsta för en ny jacka och sedan tvätt. Efter tvätten så blev det tv och spel, sedan drog vi iväg till länna för att handla, det blev jätte god mat. Schnitzel med pommes götti gött gött.
Imorgon (idag) blir det skolan för min del 9,55 - 12. och sedan hem för att vinka av min boffy som ska iväg till jobbet. Ska väl plugga en hel del så jag blir klar med mitt (presentation av ögon skugga denna vecka skulle jag tro) Och imorgon kanske vi börjar sminka om inte idag. Hoppas på idag hihi.
god natt :)

2011-10-16

Idag ska händer det inte så mycket. Ska iväg till farsta och köpa jacka och kolla på skor. Sedan är det tvätt och sedan kanske åka iväg till länna för att köpa kött på citygross. usch va trött å seg jag är, men nu måste jag klä på mig. Ciao.   :)

På äventyr

Vi var inne i stan, käkade mat!
gött var de :)

it's cold outside.

Klar förbättring med kläderna, kastat en hel del, nu ska jag bara lägga in allt i lådorna. Sedan ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen så att de inte blir massa stress sedan när boffy kommer hem. Vad ska jag ha på mig då? fan då.. haha!

clothes everywhere.

Ni kanske förstår vad min för & eftermiddag kommer bestå utav?  rensning och vikning och hängning av mina kläder som har legat ett tag nu. Nu orkar jag inte se dem längre så nu ska jag fixa det. Haha de va rätt dammigt i sovrummet, så får väl skaka av varje klädesplagg också. Jippi!
Idag ska booffy och jag ut på äventyr, det ska bli spännande. Just nu är han och gör sin grej i tävling (han tävlar ej idag) Han kommer hem vid öh jag vet inte senast halv sex hoppas jag så vi slipper stressa.
Skriver om ett tag när de är rök paus. :)

satan i gatan

trött chey med huvudvärk till 110% som vill sova och sova och sova, kanske ska ta och göra det också. Mitt huvud har fått vara med om mycket denna vecka, jag har fan varit i skolan varje dag *stolt* och nu stannar jag hemma, lektionen igår var hantverk - matriel vilket betyder att skissa, klippa, sy osv. Ganska roligt men inte när man har huvudvärk och har väldigt stor abstinens till att vilja åka hem och sova för att huvudet sprängs i bittar. Ringer in till skolan och säger att jag blir hemma idag! Nu ska jag röka - försöka komma igång med pluggandet dock bara ta fram matriel till mitt arbete om hudvård + ögonskugga presentation för nästa vecka börja vi sminka. ÄNTLIGEN! längtat lite faktiskt.
.ps. min pojkvän är min bästa. ds.

the love will win

Hej hallå!
Nu har jag varit hemma en liten stund och nu ska jag börja plugga medans Daniel  sitter på cykeln en stund.
Sen ska vi börjja med maten, tidigt i säng ikväll.

kärlek gör inte ont om man tar emot den.





it's over.

inte bra, inte bra.. 
Jag känner att jag är borta, inte alls här i samma värld som dig. 
Bara så svag och vill sjunka igenom jorden för en stund och komma tillbaka när jag känner mig bra igen.
Inte för att jag vill det men känner att jag måste berätta det för dig för annars kommer allt gå åt helvete igen med allting och det vill jag inte. Att vara ensam kan vara bra, men inte utan dig det är bara ett rent helvete. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och jag vill aldrig vara utan dig, du är ju min framtid? Det var ju så vi sa. Ödet som har bestämt att det var vi som skulle va. Och så ska det vara, men min kropp och själ orkar inte vara den sociala och rara nu för ett tag. Släng ut mig om du känner för det. Då är de väl ödet.. 



JÄVLA FACEBOOK!!!


miss you already ! :(





long way to go..

jag vill ändra om min blogg så mycket. Tycker inte alls om den längre, för mycket bilder och för många detaljer. USCH! men de har jag verkligen inte tid med nu, utan nu ska jag plugga en stund tills min andra halva kommer hem från jobbet och sedan vara med honom innan han åker iväg igen vid kvart i fem för ett möte. Så då har jag tid att plugga igen och även trixa lite med bloggen. I morgon har jag ingen skola - som vanligt på onsdagar ddå jag har en fri dag att göra vad jag vill. Det är jätte skönt. Jag funderar på om jag ska rensa mina kläder och bara ha framme de som jag anänvder nu när de börjar bli lite kallarre, men man använder ju linnen och sånt på vintern med eller hur? Så hur ska de gå egentligen.. haha! ;)  nä skriver en eller två rader sen senare också. Kram!

jag är vaken, men ändå sover jag.

Äntligen en tjej som började i klassen som man kan snacka med, bästa på länge!!
Nu ska jag fan sova igen, as trött! :(

City

Äventyr inne i stan idag.

2011-10-05

Dagen gick fort när man sov bort mer än halva, men skönt var det. Nu är jag iallafall uppe och ska försöka komma igång med pluggandet innan Grey's anatomy börjar, längtat så!

åh, vad jag är kär!


update #2

Jag tänkte krypa ner i soffan en stund nu och bara va, känner att jag behöver vila mitt lilla huvud för å sedan plugga lite ikväll. Det är väldigt mycket, nya uppgiften för idag är att presentera ögonskugga - vad använder man den till, innehåll osv. lätt som en plätt men har ingen lust riktigt just nu att sitta och hålla på med det när jag är så trött och bara vill se tv. Önskar att min boffy var hemma, får mysa ner mig med katten istället tills booffy kommer hem ikväll. Imorgon är jag ledig, eller ja jag har inga lektioner på onsdagar, vilket är jätte skönt! mer tid till pluggandet hemma. Och imorgon ska jag bli klar, annars är de katamakafakingstorf, lol. undrar om jag ska börja skriva inlägg på engelska, eller om jag ska ... nä nu vet jag vad jag ska göra. haha!

2011-10-04

Åh vilken underbar skol dag - började klockan 12 och slutade vid 14 ungefär, vi satt och pratade osv om alla uppgifter plus en ny, haha.. Börjar bli lite mycket nu alltså, men de ska nog gå jättebra.
en i klassen har en söt liten bebis pojke i magen, hon är i sista månaden.. gud va jag ville gosa sönder hennes mage hihi, ska göra henne en tjänst och kolla upp någon kräm åt henne då hon inte har tillgång till dator hemma just nu.
Och vet ni vad? Jag fick mina penslar idag och jag älskar dom!

pluggning..

Nice va? :D
kände mig stolt när denna var klar.. nu är de bara att lämna in!!

05:14

ja men de är nice att vakna av att hosta och sen behöver ja ni vet vad. Inte okej när man börjar 12.... får se om jag kan somna nu igen efter att jag rökt.
Mitt hår blev ddessvärre inte som jag ville men de får duga så länge :)

förstörd och trött.

efter en hel dag framför datorn och pluggning ser jag ut såhär.

@ laser beauty

Somnade jag? lol

färgar håret ;)


RSS 2.0